hWindy Creative Commons License 2001.04.27 0 0 21
OFF:
Igen, tudom:( Érzékeltem, hogy sokkal kevesebb ilyen jellegű hírdetés jelenik meg. A munka Hollandiában topikban próbálkoztam, de nem kaptam választ. És tudod ez nagyon fontos nekem. Hogyan magyarázzam? ... Abban az országban otthon éreztem magam. Azonnal. Itt sosem. A nyugalomnak egy olyan foka volt amit eddig nem is ismertem. Van valami kisugárzása annak a helynek. És más okból is fontos. Nagyon sokáig kerestem megoldást valamire és abban találtam meg. Nem akarom feladni. Itt minden emlékeztet valamire. Sokáig nem tudtam mi bajom, de emlékeztetnek épületek, a vonat, mindaz ami ez az ország. És néha azt kívánom, bárcsak sose jutottam volna el oda, mert akkor nem fájna, hogy kiderült, hogy mégsem élhetek ott.
Szakmailag: Tudod az a vicc, hogy nincs nagy gyakorlatom - ez persze nincs ott az oldalon:))) az ellenkezője már inkább:), de tudom, hogy jól csinálom. Nagyon jól! Jók a ref.munkáim is. És az ember azt csinálja jól ami érdekli. Szóval - naív lesz:) - tudom, hogy jól járna velem az aki alkalmaz és én is jól járnék. És elfogadhatatlannak érzem, hogy csak azért mert ide születtem - egy országba ami nem tagja az EU-nak - csak ezért ne mehessek.:(
Bocs. Jó volt most leírni, nem mintha segítene bármin is.

Szóval kérlek szépen, ha van még ötleted akkor mondjad. Én még reggel átfésülöm ezeket a topikokat és megkeresem a fejvadász címeket. (Egy időben játszottam a gondolattal, hogy behazudok némi C++-t, bármit, csak kijussak. Lehet, hogy mire sikerül meg tudnám tanulni. De nincs pofám hozzá meg élesben úgysem tudok meggyőzően. Csak addig vagyok határozott ameddig tudom, hogy a tudásom is ér.)

Előzmény: szalka (19)