Geőcze Zoárd Creative Commons License 2001.04.27 0 0 65
Te, Aradi!

1. Honnan tudod te, hogy a Gyula mennyi honort kapott?? Nemtán te vagy az APEH?
2. Miért fáj az neked, hogy a Gyula jól él? Ha tudsz valamit ami a Gyula anyagi helyzetét illeti és törvénytelenség, akkor jelentsd fel (ha nem ezt teszed akkor bűnpártoló vagy ugyanis), ha meg nem, ne itt irgykedj, ha kérhetem!
3. Ugyan határozd már meg, hogy ki az a rajtatok? Nemtán, te a társadalom felett állsz?
4. Felhívnám becses figyelmedet, hogy a demokratikus választások eredménye közös munkánk gyümölcse (t.i. a szavazóké, minden szavazóé), vagyis a Horn kormány, vagy a Szadi/Maszop többségű parlament is az. Ergo, senki sem érvelhet azzal, hogy ő nem szavazott a Gyulára vagy OVI-ra, vagy akárkire. Tehát az, hogy "rajtatok" az egész társadalmat jelenti.
5. Jó lenne, ha észrevennéd, hogy ennek az országnak egy "népe" van, konkrétan az a 10 millió ember, aki magyar állampolgár. Bárki is károsítja meg ezt a tömeget, minden embert egyenként is megkárosít, ergo nincs másik oldal. Ja, és ha tetszik ha nem, együtt kell élned a többi emberrel, akik - óh fájdalom - nem mindig lesznek veled azonos véleményen. Ha ez nem tetszik, menj egy lakatlan szigetre.
6. A fentiekből (5.) következően az egész társadalom felelős a jelenlegi politikai és gazdasági helyzetért, tehát nincs kire mutogatni. Nincsenek oldalak, együtt szívunk, együtt nevetünk. Ez a nagy átka vagyon a demokráciának.

Zoárd