csinnnKA Creative Commons License 2001.04.26 0 0 367
Hát akkor én is bekopognék a szomszédokhoz:

csinnnKA (cukkanyó kedvéért javítja az ivararányt) a Virágtelepről, a Tanár utcából (netka kedvéért), a sorházas részből, immáron 2 (boldog) éve

1. A le-Rákosborzasztózást nagyon nem szeretem, mert van benne valami lenézés, amit nem értek, csupán zavar.
Mint ahogy azt is utálom, amikor az "oda már útlevél kell"-típusú poénok harsognak a fülembe.
(Szerintem Pest egyik legszebb része, speckó ez a Tanár utcai újabb rész olyan, mint valami balatoni üdülőfalu, épp csak a tavat nem találod sehol.)

2. Buszjárat katasztrófális: _kénytelen_vagyok_kocsival_járni, mivel így 40 perc alatt bent vagyok a belvárosban (dr. V.ker.), míg tömegközlekedve ugyanez másfél óra (alsó hangon!).
Sőt, az is több, mint fél óra, amíg a 3 km-re lévő Rákoskeresztúr-Centrumba beérek (10 perc gyalog a buszig, 10 perc várakozás a 161 v. 162-es buszra, 7 megálló, azaz kb. újabb 10 perc, az össz-vissz sajna egy fél óra). Képtelen vagyok felfogni, hogy a két busz közül legalább az egyik miért nem tud kimenni az Örsig, miért kell a förtelmes lassújáratra (61E) újabb negyedórai várakozás után felpasszírozni magam, hogy aztán szélnél sebesebben (30-40-nel) végigszáguldjunk a Tejúton (tudjátok, hogy ez a "beceneve" a Keresztúri útnak?! állítólag a Tejgyár miatt).

3. Amikor kiköltöztünk, boldogan olvastam egy nagy kék táblát a Pesti úton: "Ezen a telken Tesco áruház épül" Ennek már több mint 2 éve, a tábla még ott van, a telken is kapirgáltak egy keveset a munkagépek, de én őszintén szólva építkezésnek még nyomát sem látom.

Ezzel együtt... imádok ittlakni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))