Vincent!
A Jehovaszóda mesélte, hogy kell az emilcímem. It has changed to karosi_gergely@yahoo.com. (Ha még aktuális az inquiry.)
Többiek!
Nem igazán követtem a topic hozzászólásait az utóbbi időben, majd bepótolom. Mindenesetre most, hogy megtanulam a feelinges tekerést, megváltozott a zenei ízlésem, és eltolódott a jazzes, satrianis, malmsteenos irányba, úgyhogy aki ismer olyan zeneelmélettanárt, aki korrekt mind árszabásban, mind tudásában, lépjen velem kapcsolatba emilen.
Ezenfelül úgy érzem, hogy a topic kissé elkanyarodott az adok-veszek irányba, ezt folytatva, mégis új szellemben: a kezembe került a minap egy kalózfelvétel Blues Saraceno gitárjátékával, és nagyon megragadott, s arra gondoltam, hogy mivel ez magyaro.-n ritkaságnak számít, átveszem annak, aki rendelkezik hasonló felvétellel a mestertől (a képét az eldorádo hangszerüzletben láthatjátok rögtön a bejárat mellett jobbra.) és mintegy elcserélhetjük a másolatokat. Ezenfelül van cd-n az isteni Nuno Bettencourt és Frank Zappa gyermekének koprodukciója, és persze sokminden más. Hallottam Bettencourtról negatív véleményeket, miszerint az Extreme nyálmetál. Attól elfogadom ezt a véleményt, aki megcsinálja különleges effekt nélkül (azaz csak distorsion, delay, compressor) azt a technikát, amelynek során gargarizálós hangokat lehet kicsalni a gitárból. Én csak annyit tudok róla, hogy más ütemben kell pengetni, és lefogni, és a lefogás természetesen hammer on, vagy pull off, attól függően, hogy fel, vagy le akarunk menni. Kultúrált véleményalkotást kérek...
GG