Dotis Creative Commons License 2001.04.26 0 0 507
Sziasztok!

Kicsit összekuszálódott az életem az elmúlt időben, úgyhogy hónapok óta rá se tudtam nézni a topicra, de majd a hétvégén... Most csak azért írok, merthogy tegnap délelőtt közös sajtótájékoztatót tartott Zorán és Presser Gábor.
A lényeg: november 10-11-12.: Pici az Erkelben, előtte rövid vidéki turné, néhány buli.
2002. május 6-7-8.: Zorán az Erkelben, Pici természetesen vendégként itt is jelen lesz.
Június 10-én kezdődnek az új Zorán-lemez felvételei, Pici már rég megírta a dalokat, most Dusán dolgozik a szövegeken.
Megírom részletesen is, ha lesz egy kis időm - lehet, hogy csak holnap.
Voltak ott többek között a Mai Laptól meg a Népszavától, lehet, hogy már a mai számban is van valami.

A most futó turné különben május 2-ától teljesen át fog alakulni. Amit Csepelen láttunk, az még az őszi program volt, a turné első fele tulajdonképpen az őszi kamaraturné utózöngéje. Szolnoktól viszont "nagyzenekar" lesz, Pipi, Lattmann Béla, Kornél, Orosz Zoli, Papp Gyula (!) és két lány. A program is más lesz, a 23 dalból 10 más lesz. (Pedig én nagy lelkesen jegyzeteltem Csepelen, gondoltam, felveszem egy kazettára a dalokat, hadd hallgassák a gyerekek, amíg a turné Tatabányára ér.)