terrateniente Creative Commons License 2001.04.26 0 0 topiknyitó
Elolvastam DeRényi András kritikáját a Sacra Coronáról, és gondoltam, gazdagítom én is a levélgyűjteményét, megdícsérem ezt a jótollú és élesszemű kritikust. :)) De aztán láttam, hogy kapott már elég dícséretet. :)) A filmet meg még sajnabajna nem láttam, úgyhogy a saját kritikámat majd később közlöm a műalkotásról. :))

Egy szó mint száz, látom kapott azért a sanyarú sorsú cikkíró egy-két bátorító hátbaveregetést, nekem ez "teccett" a legjobban, amit a Bendegúz gyerektől kapott, úgy látom, egy igaz és őszinte hívet már biztosan szerzett magának a bátor kritikus: :)) Ezt nevezem dícséretnek:

Új kötelező mozi... című topik:

Bőgatyás Bendegúz
válasz erre | adatok | e-mail 2001-04-26 00:29:10 (1274)

Gratulálok a cikkedhez, óriási volt! Kiderült, hogy ilyen szánalmas ez a bőgatyás állomány, akik a Sacra svájcisapkával akarják Viktort megkoronázni a Bazilikában. Mit akarnak még ezek ezzel a Sacra abrakadabrával? Ilyen gyönge filmet csak ezek a bőgatyások tudnak összehozni, a nagy magyar ugar többre nem inspirálja őket. Ezek hasonlítják Szabó István Oscar esélyes filmjéhez, A napfény ízéhez ezt a tákolmányt? Be kéne látniuk, hogy Szabó tehetséges, ezek meg csak irigykednek minden olyan zsidóra, aki bebizonyítja nekik, hogy tehetségtelenek, és most meg is mutatták, hogy mennyire. Ezek a levelek pedig az ő bizonyítványuk. Mit lehet tenni, ha a magyarság ennyire tehetségtelen? A saját butaságukat is a mi nyakunkba akarják varrni ezek a bőgatyások.

És amint látom, ez a Bendegúz gyerek nem vesztegeti az idejét, ezt írja egy másik topikban:

Judeonácizmus: náci mozgalmak Izraelben

Bőgatyás Bendegúz
válasz erre | adatok | e-mail 2001.04.25 22:45 (123)

Hiába hadováznak a csurkista miépes bőgatyás ősmagyarok, mi tökös zsidógyerekek
megmutatjuk ezeknek, hogy Lubavicsi rabbinak igaza volt: a lábunk nyomába nem érnek a
csurkájukkal, hiába erőlködnek. Jobban teszik ha visszatérnek a hortobágyra legeltetni a
birkákat, ahhoz talán értenk.:-)

Kedves DeRényi, úgy döntöttem, hogy én már meg se dícsérlek (má' meg ne haraguggy!) :)), szerintem elégedett lehetsz így is, hiszen azé' e' már valami... :))