Silan Creative Commons License 2001.04.25 0 0 453
Erről csak annyit, hogy ha fizikus vagy (mint én), akkor tudnod kell, hogy mindaddig nem állítható, hogy az Egely-kerék a bioenergiától vagy más, a mai tudomány számára ismeretlen dologtól forog, amíg a konvencionális magyarázatokat nem zártuk ki.
Márpedig ez nem történt meg, és elég nehezen is tudom elképzelni, hogy valaha is megtörténhessen, mert az Egely-kerék egy olyan eszköz, ami egyszerűen mindentől forog, még attól is forgásba jön, ha a szomszéd szobában tüsszent valaki. Az Egely-kerék felépítése nem teszi lehetővé azt, hogy van egy ismeretlen forgató hatás, akkor azt el lehessen különíteni a konvencionális hatásoktól.

Nem tehetek róla, de számomra hátborzongató, hogy valaki fizikusdiplomával ezoterikus cuccokat forgalmaz, úgymint asztrológiai eszközök, jóskártya, és életkristályt csak azért nem, mert nincs bolthelyiség.
Ha hiszel is ezekben, akkor azért hátborzongató, ha nem hiszel bennük, akkor azért.

Abban pedig valóban kételkedem, hogy a kísérleteket körültekintően végeztétek, hiszen Paulinyi költő, te fizikusdiplomád ellenére ezotériahívő vagy, a többiek feltehetően szintén nem kísérleti fizikából doktoráltak. Így hát kevéssé feltételezhető, hogy módszertanilag támadhatatlanok voltak a kísérleteitek.
Attól még nem lesz egy kísérlet egzakt, hogy a kerék számítógépre van kötve.

Ha magad is elismered, hogy a kerék nem a vitalitást méri, akkor miért nem értesz egyet azzal, hogy Egely részéről erősen kifogásolható és etikátlan, hogy a kerekét "vitalitásmérő" néven forgalmazza?

Előzmény: fzso (452)