fzso Creative Commons License 2001.04.24 0 0 451
"Téged ismerlek és természetesen másokat is akikről irtam."
Ez ezért érdekes mert én nem ismerlek, csak az itteni megnyilvánulásaidat. Persze az föl se merült bennem, hogy te nem ismered az említett személyeket.

"Különösebben nem szükséges véleményt mondanom az írásodról és besorolnom sem szükséges hiszem besoroltad Te önmagad egy hívő táborba."
Miután elmeséltem a tapasztalataimat, mind emberről, mind műszerről, igen merész ugrás hitről beszélni, mely pont a tapasztalás hiánya esetén szükséges. Mindazonáltal hízelgő, hogy a hívő táborba sorolódásommal, csak a buták és hiszékenyek közé kerültem, és nem egyenesen a szélhámos, pénzhajhászók közé.

"Az Egely kereke szélhámosság ez eléggé egyértelmű és bizonyított is, csak hát ami hitre alapul ott eláshatjuk a józan észt."
Mivel töviről hegyire olvastam a topicodat, ezért bátran állíthatom, hogy esetedben nem bizonyításról, hanem egy alternatív elméletről van szó, amely még bizonyítottá is válhat, ha Zyx-ék esetleg elvégzik a hőmérős mérés sort. Úgy láttam neked elsősorban azt jelenti a szélhámosság, hogy nem vitalitást mér, pedig az a neve. Élő embert nem találtam aki ezzel nem értett volna egyet akár a topicodban, akár a környezetemben, beleértve magát Egelyt a számítógépes méréseink megbeszélésekor. Kérdezlek, ha a józan ész megtapasztalja, hogy a kerék forog és korrelál lelki minőségekkel, állapotokkal, akkor az miért kell elásni? Az én méréseim korrelációkat kerestek, semmiféle forgatási hatást nem hipotetizáltak. Felőlem akár a tenyér hőgradiense is lehet ami forgat. Semmilyen állításba evvel kapcsolatban nem bocsátkoztam. Ezzel kapcsolatban tényleg a hőmérős kisérlet sor lesz a perdöntő. Nem látom hol alapult az írásom hitre. Amit állítottam azt kipróbáltam statisztikai számosságokon.

"Természetesen az Egely kerék körül kialakult tévhiteket továbbra is figyeljük és adatokat is gyüjtünk."
Ez a mondatod azt jelenti, hogy amit írtam az nálatok (kikből áll ez a királyi többes) a tévhit kategóriába kerül? Miért? Honnan tudod? Vagy ez csak afféle hír adás a tevékenységeitekről általában?

"A tudós társadalom jókat röhögött az eseten, akiknek megírtam."
A tudós társadalom vajon kik és főleg kik nélkül, mert ez így igen demagók. Azok a fizikusok akiket a KFKIban vagy ez ELTEn erről nyilatkozni hallottam, azok már akkor dühösek ha elhangzik ez a név, ami eleve előítéletről és elfogultságról tesz bizonyosságot. Boldogan csámcsognak azon, hogy az Egely nem is fizikus, mintha ettől most kevesebb lenne. Vannak aztán olyanok is akik magasról köpnek az egészre. Az is kérdés, hogy milyen eseten röhögnek, mert lehet, hogy az Egely kerék vitalitás mérési feltételezésén, de lehet, hogy azon a hipotézisen, hogy nem a hő forgatja. Vagy mi ez az állításod itt.

"A médiék többsége meg csak azért nem hozták nyilvánosságra a leleplezésemet, mert olyan válaszokat kaptam, hogy Egelyről még rosszat sem írnak. Tehát Egely a médiákban már nem megtürt személyiség, csak legfeljebb egyes fizetett adásokban."
Képzelheted, hogy a médiák is megunják ezt a fröcskölődést amit ebben az abszolút kipróbálható és utánajárható témában nem lehet érteni, hogy miért ilyen fontos neked.

"Mit kellene Nekem ehez még hozzárakni? Szerintem már semmit:))) "
Csoda elégedett vagy jól végzett munkáddal, pedig ki kell ábrándítsalak, hogy a nagykereskedésem átlagban pont annyi Egely műszert ad el jelenleg is mint eddíg. Soha sem sokat, de egyenletesen keveset. Sőt topicod elmagányosodása sem arról beszél nekem, hogy most is győztél mint ahogy azt a másik topic cím említi. Vagy félreértek valamit kitűzött céljaiddal kapcsolatban?

"Aki akar továbbra is higgyen a hülyeségben, jogában áll."
Úgy gondolom nem ezek a mondatok azok amik méltók egy ontopic hozzászóláshoz. De kezdőségem szóljon mentségemül, ha rosszul látom.

Fáy Nóra

Előzmény: Iván Gábor (449)