cefo Creative Commons License 2001.04.24 0 0 746
Idézet a Matáv honlapjáról:

"Marad a Mindenkinek csomag

A Matáv egyenlőre nem szünteti meg a Mindenkinek csomagot, továbbra is változatlan feltételekkel elő lehet rá fizetni. A Mindenkinek csomag mellett a Matáv többi internetes kedvezménye (150 Ft-os kedvezmény, Kedvenc szám NET) is érvényben marad.

A Matáv célja, hogy segítse az információs társadalom alapjának látványos erősödését. E célkitűzés megvalósítása érdekében új díjcsomagok bevezetésén dolgozik, hogy kedvező feltételeket teremtsen az internetezők számára. Amennyiben az internetes díjcsomagokkal, kedvezményekkel kapcsolatban bármilyen változás lesz, arról a Matáv idejében tájékoztatni fogja előfizetőit és a közvéleményt."

Ennél többet én még sehol sem olvastam. Ti tudtok többet a "nagy tervről"? ENgem elsősorban a 150 Ft-os kedvezmény érdekel. Egyet azonban megjegyeznék: bár szerintem is a világ leggenyóbb cége a Matáv, azt meg kell vallani, hogy a Net eddig csak olcsóbb lett az évek alatt. Én közel 5 éve netezek már, és akkor is annyiba került mint most. Csakhogy akkor az a havi 10-es még többet ért...

Boccs, ha hosszú lett.
Üdv:
cefo