scooter-x Creative Commons License 2001.04.24 0 0 396
Nem tudom nektek tetszik-e az az irány amely felé a Roxette tart de szerintem nem kellene a számítógépzene irányába elmozdulniuk, amit már a Have a nice day-el megkezdtek. Nem azt mondom, hogy szintivel nem lehet igényes zenét csinálni, mert lehet, a kedvenceim közül is sokan használják
lásd: Depeche Mode, The Prodigy, Chemichal Brothers, Enya, Madonna,Bonanza Banzai stb ,de a Roxettet annak idején éppen azért kedveltem meg mert nagyon eredetiek voltak,sok hangszert használtak, és gyönyörű dallamos zenét játszottak pl Queen of rain, Paint,The big love, Voices, Neverending dream, I was so lucky, Spending my time, Crash,boom,bang , Vulnerable , Love is all, Cooper,The big love,Good bye to you stb,stb... ezeket minden héten meghallgatom és mégsem lehet megunni. Megvan az összes albumuk de legszívesebben a régebbieket hallgatom, mert ha így folytatják a következő albumuk már technozene lesz, amit ugyancsak nem szeretnék leszólni, de ebben a műfajban a Roxette már csak ezredrangú lehet.
Én sajnálnám ha a Pearls of passion,The look, Joyride, Crash,boom,bang hangzásvilága megszűnne mert ezzel igazán hatalmasat,utánozhatatlant és maradandót hoztak létre. Az új album is egészen hallgatható de nekem a régebbiek valahogy jobban tetszettek, nemtudom egyedül én vagyok csak így ezzel vagy esetleg van aki szintén így gondolja? pl kiváncsi lennék Csilla te mit gondolsz erről???