pronto Creative Commons License 2001.04.24 0 0 65
Üdv mindenkinek!

Tegnap is akartam szólni, de nem engedett be a gép. Nos... Van néhány üzlet, ahol ismerik és elismerik a Pentaxot, ilyen az Orbán és tsa Óbudán vagy az Optiform. Akciók is vannak, én a téli akcióban vettem a Z1P vázat és hozzá egy 28-105-ös FA objektívvel, igazán versenyképes áron. Soósék beszámították az MZ50-emet, így készpénz is kevéssé forgott.

Még csak másfél tekercset lőttem el vele, nincs sok időm újabban. A használati utasítás mintegy 130 oldal. Csak simogatom, nézegetem, ismerkedek vele. Nagyon örülök neki, sokan aggódnak, hogy nem tudom kihasználni a szolgáltatásait, hát... Ha több időm lesz (nyáron), lövök mindenre, ami mozog (meg ami áll).

Pentax digital: erőlködnek a fejlesztők, dobálják a 3,3 Megapixeles készülékeket, meg az Olympus a 4 megás gépet, mire a Pentax bejelentette, hogy mindjárt jönnek a hatmillióssal. És ez alighanem hamarosan itt lesz, mert egy fél éve a HP-val közös 3,3-as készülék több, mint 300 ezer forint volt, két hete akcióban hozzádvágnak még egy HP nyomtatót is 249 ezerért.

Ciao!
pronto