fzso Creative Commons License 2001.04.24 0 0 448
Tegnap éjjel 6 órán át olvastam ezt az "jó is lehett volna" topicot. Tegnap azért nem írtam, mert úgy láttam a forum méltósága számára jobbnak, ha elsűllyedve marad stílusod. Most,hogy magad előrángattad, most már úgyis mindegy. Megírom benyomásaimat

A legfontosabb, hogy örülük, hogy egyedül maradtál, mert ez mutatja nekem, a többiek jó izlését.(tudni kell, hogy most olvastam először a fórumot) Szurkoló tábor gyűjtésed saját dugájába dőlt.

Egelyt, Paulinyit, Vassyt, sőt még Grandpierre Attilát is ismerem, és mindegyiket jóhiszeműnek és építő jellegűnek ismertem meg, a maga gondolat körén belül. Ellentétbe veled. (Mivel fizikus vagyok itt kutatói gondolat körre céloztam)

Nálam a műszer arra reagált erősen, hogy milyen témák jártak a fejemben, szívemben. Akkor gyorsult fel, ha olyan dolgok bukkantak elő belső világomban, amik igazán érdekeltek, vagy izgattak. A kötelességeim környékén, szinte leállt a forgás. Sokat segített abban, hogy őszintén felvállaljam magam előtt mihez van igazán kedvem. Pl. fizikus diplomám ellenére ezoterikus nagykereskedést alapítottam.

Kétség kívül a fizikai értelemben vett vitalitással nem korrelál. Viszont a lelki intenzitással jelentősen.

A bioenergia kifejezés sincs definiálva, így hát nehéz vele mit kezdeni. Viszont olyan orvos aki kézrátétellel gyógyított nagy sikerrel (és a közvélemény ezt bioenergiának hívja) gyógyítás közben 1-2 j/p-et produkált. Meditálás közben leállt. Ha kértük, hogy forgasson, szépen 6 f/p-est produkált.

Ezek és még sok száz mérés számítógépbe csatolt Egely műszerrel készültek, tehát időfüggvények megvannak. Paulinyi örökölt meg mindent amikor én abbahagytam.

Zyx-ék testből kilépéses forgatási korrelációja nagyon izgi, mert mi haldoklónál tapasztaltunk hasonló kiugró teljesítményt.

Még sok gondolatom volt éjjel, de ennyit próbának elégnek látok ahhoz, hogy most mi lesz engem is besorolsz az Egely féle titkos szövetségbe és paranojás lelkedben bekerülök a szélhámosok és pénzvadászok széles táborába?

Fáy Nóra