Mr Spock Creative Commons License 1999.02.18 0 0 54
Kedves Pedro,

Tudomásom szerint onnan, hogy mintákat vettek a kövekből, és a vizsgált anyag belselyében állati szőrt és emberi hajat találtak.

Eleg sokat olvastam piramis ugyben, es ezt most hallom eloszor. Hacsak nem egy egeszen uj felfedezes, feltetelezem, hogy valami tevederol van szo.

Mi lenne akkor, ha az ember nem a barlangból mászott volna ki, hanem
teremtéssel, így már készen került a földre. Tudott beszélni, írni...


Ez nagyon bonyolitja az egesz piramis ugyet, meg mindent. Hiszen ha a kereszteny isten teremtette, miert az volt az elso dolguk, hogy mas istenekbe kezdtek hinni.....satobbi. Meg ha akkor teremtette amikor a Biblia sugallja, honnan vannak az annal sokkal regebbi asatasi leletek. Joisten hulyeskedett, hogy olyant is teremtett? Szoval ezt jobb ha kihagyjuk a temabol.

Kedves fargo,

Az altalad leirt metodus nem latszik semmivel gyorsabbnak, mint kibanyaszni a koveket. Tehat meg mindig van idozavar.

Kedves Purusa,

Az ie 9000-4000 ig terjedo idoszakot mi tulsagosan felbecsuljuk. Az igazsag az, hogy nem volt igazan semmi. Egy ket primitiv tomorulesrol van bizonyitek, technologia semmi, igazi civilizacio semmi. Es meg a Keopsz piramis epitese idejen sem volt meg a kerek feltalalva.
De szigoruan szoszerint igazad van, es en szimbolikusan hasznaltam az "eppen kimaszott a barlangbol"-t, azert is tettem idezojelbe. Ennek ellenere logikatlan volt azokban az idokben az emberfeletti komonstrumok epitese, amiknek a magyarazata meg ma is gondot ad a tudosoknak.

Gabor