linsey Creative Commons License 2001.04.23 0 0 9
Sziasztok!

Meg mindig nem tudom megszokni hogy itt amikor elbucsuznak egymastol akkor is azt mondjak hello, nalunk azt csak udvozleskor hasznaljak...
Az hogy nem ingyen adjak a szatyrokat tenyleg elkepzelhetetlen nalunk es valoban ha vamit veszel es annak lemegy az ara odaadjak a kulonbozetet, ez igy fair. A bankkartya nem egy nagy kunszt es mindenkinek van, itt meg eloszor is jol vegig mertek es kozoltek lenezo hangnemben hogy ahhoz 300 ezer legyen a bankban, mielott egyaltalan megnezte volna mennyi is van...hitelkartyarol nem is beszelve...megint csak jellemzo hogy nalunk pozitiv a hozzaallas az emberekhez.
az uditot legtobb helyen egyszer kell megvenni es azutan ingyenesen toltik ameddig inni birsz, alkoholt es cigarettat 18 ev alatt nem lehet venni es mindkettot csak kulon kijelolt uzletekben lehet kapni, a barokba 18 ev alatt nem mehetsz be es etteremben sem szolgalnak fel alkoholt korhatar alattinak, sokszor el is kerik a papirokat.
ha hivatalos ugyben valahova telefonalsz keszsegesek es nem raznak le, ha igerik tenyleg visszahivnak, nem neked kell ujra telefonalgatni, a helyi beszelgetesek ingyenesek, a kozerdeku telefonszamok is azok, de nemcsak azok hanem pl uzletlancok, akar csak kis uzletek is sokszor, hivatalos szervek ilyesmi, nem neked kell fizteni, ok fizetnek.
De most ennyit a rosszbol, van azert itt rengeteg jo is, pl az ido, Budapest, hogy a csalad fontosabb mint a karrier es nem csak a rohanas van, es meg sokminden mas...