Törölt nick Creative Commons License 2001.04.23 0 0 64
Kedves Puli Barát, ez itt egy Pentax fan klub, nem fikázó klub. Minden kritikai megjegyzésedet örömmel veszünk, feltéve, hogy az megalapozott és nem feltételezéseken alapul.

Kérlek, tégy meg két dolgot: Nézd meg az alábbi listát és mondd meg, hogy milyen objektívet hiányolnál ezek közül. Aztán ami a listán van, abból válassz, és kérdezd meg az Optiform-ot (215-1934, 1094 Bp. Ferenc krt. 31.), hogy kapható-e, és ha nem, mennyi idő alatt szerzik be neked.

Ha a listán nem találsz az igényeidnek megfelelő optikát, vagy ha az Optiformnál nem tudod azt beszerezni, akkor majd elnézést kérek tőled és én is fikázni fogok.

Csak úgy mellesleg: nézz meg egy autókereskedőt, biztos lesz nála egy, kifejezetten a magyar piacra 'kifejlesztett' modell, amiből minden extrát kivettek, mert a magyar piacon tömeget csak az így lenyomott árral tudnak eladni. Attól még a fullextrásat is megkapod, ha azt kéred, ez rajtad múlik. Ezt a Tamronhoz kapcsolódóan írom, megfejelve azzal, hogy minden márka árúsít csak gépvázat is, és a kereskedőnek nem tilthatod meg, hogy készletben árulja 3rd party optikával.

Előzmény: Puli Barát (63)