...aszk Creative Commons License 2001.04.23 0 0 138

Szabó István filmjének van egy fontos üzenete. Vizsgálj meg mindent magad!
Vettétek a fáradságot, hogy a fórum alapszabályát betartsátok? Valamiről véleményt alkotni vizsgálat nélkül azért meritek, mert arcotokat elrejthetitek. Némi fáradozással sok kérdésetekre választ kaptatok volna, helyette ítélkeztek. Egyszerű a válasz, kerüljétek el ezt a helyet, vagy próbáljatok követni. Minden őszinte kérdésre válaszolni fogok.
Mit tudtok rólam, a nevem? Azt tudjátok, hogy három éve mindent feladva keresem a lehetőséget közzé tenni azt mit találtam? Miért nem megyek a terekre, kisebb dolgokért is zárt osztály a jutalom azoktól, kinek hatalmát sérti mondandóm. Hiszitek, hogy tudom a rák okát, minden nyavalya forrását, azt, hogy az emberiség egyetlen mentsvára csakis az igaz tudás lehet, mitől ma oly távol álltok? Nézzetek körül a világban, gyilkolás és erkölcstelenség burjánzik, a Föld rákja te vagy ember, pusztítás jelzi utad bármerre nézek. Vágyaid rabja lettél, mond, mi célja éltednek?
Jézus egyszerű szavakkal mutatta az utat, min nem jártok. Sokmindent mondott volna még, de az emberek nem voltak rá felkészülve, nem értették volna meg. Mára eljött az idő, aki keres, kérdéseire megtalálja a választ, de a restek csak szunnyadjanak tovább abban a hitben, hogy a megváltó elvitte minden bűnük, iszonytató lesz ébredésük.

NeXuS
Valóban azt hiszed, térítéssel bármit is elérsz? Menj és osztd szét mindened! És meglátod, többet érsz ezzel a tetteddel, mint a kismillió hozzászólásoddal!!! Persze, ha célzatosan, mondjuk, a Vöröskeresztnek adod, többre mész, ők rendesen elosztják..

Akkor mindenkinek koldulni kellene? Vedd a fáradságot, a választ megtalálod!
...aszk 2001-04-19 09:16:59 (74)

trooper magyar ékezeteinek hiánya bizonyítja milyen kicsire zsugorodott a világ. Talán nem is vagyok olyan rossz helyen.
Ti pedig, a média lapító zsoldosai, csak foglalkozzatok a politikusok tengernyi hazugságával, ki kivel bujt ágyba, vagy itt egy remek téma, Juszt László aranyköpései.