Törölt nick Creative Commons License 2001.04.18 0 0 22
Hm. Ez borzasztó. Tudod, mint amikor a koncentrációs táborba zártak egy idő után természetesnek veszik, hogy az SS tisztek bármikor bárkit megverhetnek, megalázhatnak, az életét is elvehetik, meg az egészségét meg a gyerekeit és azt mondják: ilyen az élet, túl kell élnem és eszükbe sem jut fellázadni. A túlélést ez biztosan segíti, csakhát egy kapcsolatban ahol gyengédséget vársz, intimitást és őszinteséget, mégsem lehet elfogadott, hogy hát végülis a barátom, tehát akkor erőszakoskodik velem amikor ő akarja, csak uramisten nehogy ne feleljek meg neki.
Azt gondolom - én mint Orlando -, hogy ha megerőszakol egy idegen, akkor eredetileg sem kötött túl sok érzelmi szál egy idegenhez, elveszítem a hitem az idegenekben, és idő kell hozzá míg helyreáll. Azt gondolom - én mint Orlando -, hogy ha a barátom erőszakol meg, akkor bizalmatlan leszek vele egy olyan kapcsolatban, amitől addig gyengédséget és őszinteséget vártam és nem akarok benne hazudni: sem azt, hogy megteheti, mert a barátom, sem azt, hogy nem történt semmi és én ettől még ugyanolyan boldog vagyok, mint előtte. Ez hazugság. Jogom van az intim kapcsolatokra és a gyengédségre, arra is hogy ne féljek tőle és arra is, hogy ha nincs kedvem szeretkezni akkor ne szeretkezzek vele. Ha ezt erőszakkal akarja kikényszeríteni, akkor ezeket az érzéseket kérdőjelezi meg valaki, és ezeket a jogaimat.
Ezen az alapon - bocs Yoo, de egy kicsit plagizálok - nyugodtan akár az apád is megerőszakolhat, hiszen a fizikai fájdalmat enyhíteni fogja, hogy megérted miért csinálja, nem?
Előzmény: Rosaly_ (21)