banjus Creative Commons License 2001.04.13 0 0 388
Sziasztok Kedves Mindenki!!!

Az ember 1 este nem nézi meg a topicot, és már is 20 oldalt tele irkáltok? Na jó, csak vitzeltem.
Szóval, halciOn, ha végig olvasnád, amit irtam, kiderülne, hogy MEGNÉZTEM a programban a pasi nevét és Tatár Györgynek hivják. Amúgy tényleg nagyon jó előadó, sok érdekes dolgot tud mesélni.

Meg van a megoldás! Jungot a UJS-ből ismered!!!

Ami Szarvast illeti, én is imádok odajárni, immár 11. nyarat fogom lent tölteni. Na persze nem az egészet, de 1 v. 2 turnust igen. Azonban hallottam arról, hogy bizonyos társaságot nem a tábor témája érdekel, hanem az ellenkező nem. Igazából én is későn érő vagyok, de nekünk megvolt a saját kis társaságunk, amit lehet egyfajta szigetnek is tekinteni, és 3-4-en nagyon jól elvoltunk a 2 hét alatt. Persze ez nem azt jelentette, hogy másokkal nem áltunk szóba, de nálunk nem a fiúkon volt a hangsúly, vagy nem csak rajtunk. De talán ezért éreztem mindig nagyon jól magam, leszámitva 1-2 turnust, amikor volt egy két kellemtelen élményem, de ez már a múlté, vagy mégsem?
Ami a madrich hiányt illeti, szerintem beugróra mindig szükség van, tavaly az első turnusban pl. öszzesen a 3 korcsoporttal(nem volt külön Hermon, mert nem volt elég hanich meg mardich hozzá) 6 madrich volt, a negeveseknek és a golánosoknak 1-1 madrichjuk volt.Mit nem mondjak, eléggé érdekes egy dolog volt, még jó, hogy galilban voltunk 4-en, igy tudtunk 2 csoportot csinálni.Én nagyon élveztem, tök jó csopim volt, de ezt már irtam. Nyugi Rachela, a 2. turnusos csopim is király volt, meg a párom is:))))
Szóval Jung ha akarsz jönni, csak szólj Fricinek, biztos talál neked helyet.
Na a mai kisregényemet befejezem, sziasztok! pápá!

Előzmény: halcy0n (379)