DaveD Creative Commons License 2001.04.12 0 0 19
Én már nagyon régóta jáccom ezzel a játékkal csak mindig 2 hónap után meguntam. Főleg a feljutás nem tetszett! 2 hónapos forduló ha vége volt és ha benne voltál a félébe akkor felkerültél azt kezdhettél mindent erről! NA ezt utáltam! Sokkal jobb ez a feljutási rendszer! Meg az hogy marad az országod ugyanaz!

Én most léptem fel a 4/L be! Országot inkább nem mondok! Én ork vagyok!
3 használható faj van: gnóm, ember, ork
A gnóm a 50%os tekieivel nagyon durva...
A többi faj viszont nagyon gyenge!
Nekem meg ez a defenzív játékmód nem jön be. Nem szeretek felfedezni kivéve amikor új országot indítok. Akkor mindig az za első hogy felfedezek.

Ti milyen fajjal játszotok?

Nem akarok keménykedni de szerintem az a jó ha mindenből sok van nem állsz rá pl. elitre vagy tolira! 2 hónapos játék során csak 3 sikeres támadás volt ellenem! A sok vari a fontos de a toli is mert tolikkal is szét lehet szedni egy országot! De ha meg nincs sereged akkor meg nem tusz foglalni esetleg csak felfedezni!

Akinek meg nem jön be a szövetség az ne haragudjon de hülye! Ha a megfelelő fajok vannak benne (ork, gnóm, gnóm, ember, ez elég erős) akkor nagyon jó! Pl. ha 4en ráálltok egy országra tolikkal akkor annak vége...
VAgy pedig hatalmas háborúkat lehet vivni, ilyenkor a legjobb a pusztítás mert mire a gyerek tudná pótolni az elpusztítót épületeket az el nem férő katonák, varik és tolik elhagyják az országot és gyengül rendesen az ellen...

Utopiát kipróbáltam, na jáccottam vele 2 napot...
Szerintem a hódító jobb bár vannak akik meg ennek az ellenkezőét mondják, nem kell leugatni őket.

Bocs ha hosszúra sikerült, remélem lesz türlemetek elolvasni ;o)
MAjd még írok ide mert elég tapasztalat játékosnak érzem magam ;o))