halcy0n Creative Commons License 2001.04.12 0 0 384
Kedves Rachela!

Most ha nagyon cinikus akarnék lenni (és egyébként gunyoros kis megjegyzéseid után miért ne lennék az :-) akkor azt mondanám, hogy tényleg nem csak a másik nemről szólt a dolog. Pl. hallottam valami füves botrányról is... :-)))

Mielőtt nagyon elmérgesedne a dolog, megpróbálok szépíteni:

Az első szarvasi élményem után jó pár évig kihagytam a dolgot, és végül az 5-ik turnusban tértem vissza, 1998-ban. Bizonyára Te is tudod, hogy ez már erősen az ex-szarvasi korosztálynak szól, de speciel ebben az évjáratban ez pont nem így jött ki. A nagy átlag akkor kezdte az egyetemet/főiskolát, értsd: 18-19 éves volt a nagy többség. És ez volt az a társaság, ahol Frici és néhány másik nagyon jó fej madrich segítségével először vehettem részt, komoly, értékes vitákban, beszélgetésekben. Mindezt olyan emberekkel, akik hozzám hasonlóan még csak keresgéltek a nagyvilágban, tehát nem kell őket érett felnőtt embereknek tekinteni. Ez utóbbit azért mondom, hogy értsd Te is, hogy ez a '98-as Szarvas sokkal közelebb állt a hagyományos, épp-hogy-kamaszodunk-és-rohadt-sokat-kérdezünk korosztályhoz, mint amiről mostanában szólnak az 5-ik turnusok. Nekem ez a turnus adta vissza, és jelentette az évekkel előtte kimaradt "szarvasi érzést".

No nem szaporítom tovább a szót, nem biztos, hogy vevők vagytok az ilyen érzelmi jellegű beszámolókra, legközelebb racionálisabb vizekre evezek :-)

.halcy0n

Előzmény: Rachela (380)