halcy0n Creative Commons License 2001.04.11 0 0 378
Rachela!

Tehát a táborról... Szóval az egész úgy kezdődött, hogy lementem életemben először, tök egyedűl Szarvasra. Valószínűleg úgy gondoltam, hogy a fél év Lauderben eltöltött idő már feljogosít arra, hogy belevessem magam a zsidó ifjúság "kemény magjába".

Egy kicsit tévedtem, már akkor is igen érzékeny, mondhatni művész lelkületű ember voltam (jung a tanu rá, hogy azért ebből az utóbbiból még profitáltam valamit), és ehhez mérten nem voltam elragadtatva a 3 vadidegen (egymást viszont jól ismerő) fiútól, akik közé bekerültem. Summázva az akkori Szarvas központi értékét, legalábbis ahogyan én az akkori korcsoportomban láttam, csak ennyit mondhatok: a nő, vagy ha kevésbé költőien kellene megfogalmazni, akkor a szex, és még fokozhatnám...

Ez azért nekem akkor még egy kicsit tömény volt, bár az is lehet, hogy csak én látom/láttam egyoldalúan az eseményeket. Amiben azóta sikerült változnom, az a lazaság, akkor ezt nem igazán sikerült gyakorolnom.

Köszönöm a biztatást, ha megbántad csak szóljál :-) (Bár látom, hogy azért vannak még itt még más gépíró rekordereink is, pl.: TZAL.)

.halcy0n

Előzmény: Rachela (371)