Fejlemény?... én már nem is tudom... szerintem nem lesz itt semmi változás. Egyelőre még az ítélet sem jött ki írásban, tehát még fellebbezni sem lehetett eddíg. Tettünk némi kísérletet a kiegyezésre, de kedves exem agya helyén beton van, ahoz ütvefúro is kevés lenne. Durván 24 órán belül 1. kaptam egy levelet az ügyvédjétől, hogy adjuk el a lakást, gondoltam ok 2. majd közölte, hogy ő erről a levélről nem tud, ő inkább kifizet, bár nem hajlandó megmondani mennyivel, illetve nem fogadja el az osztozási alapot 3. majd rá 10 percre közölte, hogy gondolkozik rajta, hogy elköltözne.
Már magam sem tudom mi legyen, mert így nem lehet továvv csinálni, de sakkban tartja az egész családomat. :o(
Megkértem őket, hogy ha már egyszer nem választhatunk iskolát a gyereknek, akkor legalább a három osztályból melyikbe szeretném ha járna. Hát persze, hogy beíratták torna tagozatra, pedig alig egy hónapja láttam az oviban a tornaórát és megbeszéltük az ovónénivel is, hogy nem egy rejtett tehetség a gyerek. Ha magamból indulok ki és hozzáteszem mindazt, amit a gyererekem mozgásfejlődéséről tudok, hát ez maga lesz a pokol számára. Az indok viszont az volt, hogy ez az osztály a központi épületben tanul, ami az anyámákhoz legalább 100! méterrel közelebb van, mint a másik két osztály, valamint az szerintük (anyám ugye pedagógus) nem nagy baj, ha a gyereknek tornából rossz jegye van. :o( Idióta dolognak tartom egy elsőst ezzel engedni iskolába...