zordon_ Creative Commons License 2001.04.06 0 0 16
Csak csínján azzal az NTUSER.DAT file-lal. Ha jól tudom, rejtett system file. Az NT reparáló progik ezt kezdik előszön analizálni, és az oprendszer mindig nyitva is tartja (hiszen épp be vagy jelentkezve).

Kiszerelve és áttéve másodlagos hdd-nek a winchestert az átállítás megoldható, de szvsz 90% hogy az egész nt-től ezentúl egy kék halálra fogja futni.

Rendszergazdaként sok hálózatot menedzseltem, de ezt a fájt szépen mindig békénhagytam.

A control panel beállításait a rendszer még ha jól tudom mindig .cpl file-okban tárolja, ha ezeket eleve csak azok látják akiket akarsz, eleve nem lesz control panelje szegény parasztkának... Ez nem jobb?

Főleg másodlagos védelemként eleve a control panel-t mint programot véded le. Aztán editálja parasztka -ha elfelejtetted elrejteni- a control panel bináris file-jait.

Sőt harmadikként vannak szoftverek amik egy windows-os exe-t jelszóval indulóvá tudnak átkonvertálni, így a control panel-t is...

Negyedik: minden olyan file-t amit tutira védeni akarsz, de nem mersz/nem akarsz hozzányúlni (regedit), szépen gyalu le a HDD-ről csak az exe-t(move a szerverre, hátha később kell)...

Segítettem? :))

Előzmény: Hazudik (15)