sabian Creative Commons License 2001.04.06 0 0 125
Ha már a ma reggeleknél tartunk, az enyém is jól indult: egy kerítés mögött láttam egy gyönyörű fekete, beige bézs belsős, alupapucsos álom 406-ost, kicsit nézegettem (mert megálltam), ábrándoztam és tovább hajtottam... Csak ekkor vettem észre, hogy a kerítés tetejére ki van írva: Kovács Márkakereskedés.. hm hm hm. Vajon kié lesz ez a szép autó??? :))))

Ellenben egy kicsit off:
ma indulunk 3 körül a 306 RG utsó nagy útjára: irány Szlovákia a Bela folyó, éljen a rafting!!! Szerintem be fog fagyni a hátsónk, de így is szuper lesz az biztos.....
ON

Wonder
A cikk egyébként tetszetős ugyan a bajusz kapcsolókhoz, mivel 4-dbal még nem próbáltam, nem tudok hozzászólni. A 306-ban 3 darab van, a 3. a rádió távirányítója. Nekem speciel még sosem akadt bele a kezem ablaktörlés helyett. Kiváncsi vagyok, hogy a 406-nál ez hogy van!!! (hamarosan megírom ígérem :)))
Egyébiránt a 306-on sokkal jobb helyen van a távirányító, mint a Focusokon vagy a Mondeon, mivel ott túl lent van, és nagyon erőszakosan kell azt kezelni. Mikor először kapcsoltam vele a Focusban, azt hittem eltöröm, olyan erővel kellett. Aztán meg kattant egy nagyon és tényleg azt hittem eltörött, de nem, csak megfelelően működött :)))

Harapjanak az oroszlánok!!!!
sabian