jacksonhole Creative Commons License 2001.04.06 0 0 52
Derek, bocs, de ebbe kár volt beleszólnod, mert nem érted, miről van szó!!

A FED önmagában mint bank nincs!
12 FED-bank van, regionális elosztásban. Richmond, Philadelphia, Boston, San Francisco, New York persze, Kansas City, Minneapolis, Atlanta, Cleveland, St. Louis, Chicago, Dallas (Mint látni, persze nem egyenletes, dől keletre a hálózat.Mint ahogy a népességeloszlás is.)
Ez a 12 FED-bank a területükön működő kereskedelmi bankok tulajdonában van, de ezt a tulajdonrészt nem adhatják el és nem zálogosíthatják el, és kötelező benne lenniük.Egy adott bank saját tőkeemelésekor annak 6%-ának megfelelő értékben kell emelnie a saját regionális FED-bankjában a tőkét.
Az egyes FED-bankok 9 tagú direktóriumot neveznek ki.
DE!
A 9 tagból 3 tagot jelölhetnek a tulajdonos bankok, mint bankárokat. 3 másikat is ők jelölhetnek, de azok nem lehetnek semmilyen bankhoz kötődő személyek.
3 tagot pedig a központi BOG jelöl - Board Of Goverment, nálunk Jegybanktanácsnak megfelelő szerv. És az egyes FED-Bank elnököket is a BOG nevezi ki!

Ami Greenspan fukciója, az a BOG elnöke.
A BOG 7 tagját a szenátus nevezi ki az amerikai elnök javaslatára 14 évre, az elnököt négy évre.(Ez Greenspan most.)

Ezek alapján, hogy a BOG-t a szenátus nevezi ki, és ő felügyeli gyakorlatilag a FED-bankokat, milyen intézményes szerepük van a zsidó bankároknak a FED működésében???
Lehet azt mondani persze, hogy a zsidók megvették a szenátust, de az már más vitafórum.
Méghogy magánszemélyek tulajdonában van a FED???

Magánbankokéban, az lehet. De befolyásuk a fentiek szerinti. 0.

Szóval zsidózhatnak itt egyesek, nyugodtan tessék zsidózni.
Primitív

Előzmény: Derek (47)