LaCk0!
Azokból a meccsekből kár messzenő következtetéseket levonni.
1.A Chelsea annak előtte simán lépett le benneteket a Stmford Bridge'n.
2.A visszavágón a Barcelona azt hozta amihez igazán ért (csalás).Ha on lehetőséged nézd meg, hány pontrúgás előzte meg a góljaitokat, s abból mennyi volt valódi foul.Az hogy a bíró megette őket: hát Istenem.Általában a latin csapatok cigánykodásait mindíg beszopják a sípmesterek, dehát ez egy másik történet.
3.A Leeds meccsből mégnagyobb hiba következtetéseket levonni.Csakmert az volt a fehérek első BL meccs, ésmert emellett 7 kulcsemberük is hiányzott.De hogyan is értek véget a csoportküzdelmek?Tudod 1. 2. 3. hely etc.
4.Ez a Pool melleni meccs, nem az a két másik meccs, bár ezzel aligha mondtam újat.
5.Én azért a nézőszámátlagaitokra sem lennék büszeke.Tudniillik ha más nem is, ez mindíg hűen tükrözi a szurkolók csapatról alkotott véleményét.
Mindettől függetlenül győzzön a yobb, - nem a yobban csaló(!) - és legyen mindkét meccs a klubok nevéhez és multjához méltó.Vagyis legyen eseménydús v. színvonalas, hajtós ill. nagy iramú, és legyen gólokban gazdag.
Részemről nem is kérdés melyik csapatért szorítok.
Waix!
Te meg nyissál már please egy normális e-mail fiókot, mert ilyen 1 MB tárterületes szarokra sosem fogom tudni elküldeni a Lighting Sheeds nótáit.Nekem meg one mindkét verzió ('96 & '98) egyik yobb mint a másik.
Vagy nem kell?
Íme egy korrekt e-mail fiók 5 MB tárterülettel:
www.liverpoolsupporter.com Keresd a mail fiók nyitási opciót.(Ott one szem előtt!)