kivi Creative Commons License 2001.04.03 0 0 13
Szombaton délután jöttem fel a sztrádán, nem volt egyszerű eset. A leállósávon akkora kátyuk vannak, mint az állat. Ott bőven indokolt a 60-80 limit, mert az egyikbe belementem 70-el, és összekoccantak a fogaim. Ezután átmentem a belsőbe, de ott meg jöttek a barmok a 60-as táblánál 120 körül. BQA.
Amúgy a korlátozás nem csak a melósokat védi, hanem mindenkit. Nem szeretném elképzelni sem, hogy valamelyik pénisz 120-al elkaszálja a bójákat (esetleg pár munkást is) aztán pörögve összetör mindkét sávban 7 autót és kétszer annyi embert...
A belső (eredetileg külső) sáv jobb minőségű, de sávonkénti speed limitet még nem láttam. :-) A sávok tényleg keskenyebbek lettek. Előttem ment egy kamion, a jobb kereke a padkától 30 centire volt, a bal viszont már a vonalon!
A kivitelezőket csak abban tartom hibásnak, hogy miért tart a lezárás 8 km hosszan, amikor csak az első 800-on dolgoznak. Bár ha ezt valaki elfogadhatóan megindokolja, akkor megkövetem őket.
Az éjszakai munkaszünetnek talán a sötét az oka. Nem lenne kis feladat (és olcsó) megvilágítani a prérit. A nagykörúttal nem volt ilyen gond, hisz itt van közvilágítás.