mash Creative Commons License 2001.03.29 0 0 4917
Hírforrás: - NB1.hu

Budapest, március 29., 15.00

A Ferencváros szlovák idegenlégiósa, nem ért egyet a Nemzeti Sportban kedden róla megjelent írással.

A Ferencváros középpályása Pozsonyban egy szlovák újságírótól értesült a számára igencsak kellemetlen írásról.
- Meglepődtem a hír hallatán, először el sem akartam hinni, de egy szlovákiai újságíró interneten elküldte az írást - mondta Pinte Attila csütörtök délután.- Sokszor nyilatkoztam már a sportnapilapnak, és eddig mindig visszaolvasták nekem a cikket. Sajnálom, hogy ez most nem történt meg, hiszen a megjelentek nem fedik a valóságot. Az ott elmondottak valószínűleg az újságíró személyes véleményét takarják. Különösen furcsa volt számomra az, hogy elismertem a Kispest gól előtti állítólagos hibámat. Én úgy érzem, nem hibáztam egyik gól előtt sem, ezért tiszta a lelkiismeretem. Szerencsére a társak nekem adtak igazat, ugyanolyan barátságosan fogadtak, mint amikor először léptem be közéjük az öltözőbe. Mihamarabb szeretném tisztázni ezt a félreértést, de sajnos eddig nem sikerült az érintettel beszélnem. Még nem tudom, hogy játszom-e pénteken a Zalaegerszeg ellen, ugyanis a héten már két meccsen szerepeltem. Mivel sok a sérült a csapatban elképzelhető, hogy sor kerül a játékomra. Most a szlovák válogatottban is középpályásként kaptam bizalmat, szeretném az ottani formámat átmenteni péntekre.
(siroki)