repatorta!
A MUNKAHELYEMRÖL ANNYIT, HOGY NEM MULTI. ÍGY JÁR AKI MÁSODKEZÜ INORMÁCIÓBÓL ITÉL, RÁADÁSUL ROSSZINDULATÚAN. MA MAGYARORSZÁGON VALAKI VAGY KÖZALKALMAZOTT, VAGY A MASZEK VILÁGBAN DOLGOZIK. 3 NYELVVEL, 2 DIPLOMÁVAL (UTBAN A HARMADIK)
ALKALMAZOTTKÉNT A SAJÁT UTAMAT KITAPOSVA MEGENGEDI NEKEM A RENDSZER, HOGY JOBBAN KERESSEK MINT AZ ÁTLAG, ÉS NYOLCADÁT ANNAK AMIT UGYANEZÉRT A NÉMET. EZ ANNYIT JELENT,HOGY NEKEM UGYANÚGY NEM LESZ SAJÁT KERESETEMBÖL LAKÁSOM, MINT NEKED, AZZAL A KÜLÖNBSÉGGEL, HOGY NEKEM NEM TOLJA A PAPÁM A SEGGEM ALÁ, ÉS NEM TOL BE A KORRIDORHOZ PÉNZT KERESNI. BÁR TE, MINT HOZZÁÉRTÖ SZAKÉRTÖ AKÁR MILLIÁRDOS IS LEHETSZ.
SZERINTEM A KOMMUNIKÁCIÓ EGYIK ALAPJA, HOGY MINDIG ELLENÖRIZNI SZÜKSÉGES A TOVÁBBADOTT INFORMÁCIÓT. HACSAK NEM AKARUNK SZÁNDÉKOSAN HAZUDNI.
ez egy gyongyszerm, nem is kommentalom. sajnos a Munkaspart duigig van frusztralt emberekkel. akikkel nem erdemes vitatkozni, mert olyan, mintha MIEP-esekkel vitatkoznank. azt pedig, hogy en szakmailag milyen szinten allok, hogy mit tudok, szerencsere megitelik azok a konyvekl, folyoiratok, konferencia-szervezok, ujsagok, akik az irasaimat kozlik, vagy akik felkernek. megitelik azok az altalam nagyra becsult egyetemi tanarok, professzorok, akik felajalnljak, hogy kulonbozo egyetemeken es foisokolakon orakat tartsak, lakasukra konzultaciokra hivnak. de en ezeklre nem szeretek hivatkozni, mert undoritonak tartom, ezert nem is irom le a reszleteket. beszeljenek inkabb a dolgok, amiket irok. remelem tovabbra is tobb lesz, aki egyetert veluk. en tanulok. a te stilusod pedig sajnos nem er el egy bizonyos kulturalis szintet. sajnalom.
vikmail