Talia Creative Commons License 2001.03.24 0 0 425
Érdeklődtem néhány művháznál, van ahol már van jegy, sőt van ahol már le is foglalták a jegyek jó részét, érdemes lesz igyekezni. A Királyerdőre is rá kéne telefonálni hétfőn, ott mi a helyzet. Lappa, majd konzultálunk, jó? A majdnem-vidéki művházakkal pedig nincsen semmi bajom, nem is mondtam én hogy nincsenek olyan jó hely mint az Erkel, csupán csodálkozom. Azt már csak szabad :-)

>én egy koncerten nem feledem el, hogy más zene is van a világon
Látod, volt a napokban a rasszista Gerendás koncert, Rumci megnézte és jól érezte magát. Én pedig két Presser-buli között egyszerűen nem vagyok képes elmenni, pedig amúgy kedvelem a Petit. A Presser és Zorán-turné közti két hetet is kevesellem, de hát ezen nem tudok változtatni. Ami még kicsit aggaszt, hogy hogy fognak így koncertezni, mikor nyakukon az IMO, arra is kell készülni, nem? Akkor nem megy ez a "rendes" turné rovására? A fene abba a nyavalyás IMO-ba, inkább foglalkoznának a turnéval, hogy olyan jó legyen amilyet megszoktunk :-( Igaz, minden évben félek, hogy nem lesz olyan csodálatos mint az előző volt, és eddig még mindig csalódtam :-) Már úgy értem, jó értelemben :-)