ALEX6 Creative Commons License 2001.03.22 0 0 14
Üdv NASCAR-fanok!

Úgy látom (nagy örömömre), hogy lassacskán beindul a topic, csak így tovább!!

Daubyval nagyrészt egyetértek, pörgessük meg a topicot, ja és itt NINCS F1, remélem egyetértetek.

Egyébként én is játszom a NASCAR progikat szorgalmasan, még a kezdetektől fogva: (NASCAR Racing) csak hát ahhoz egy jó kormány is kell (...), nálam a 3 jön be a legjobban, a 4-hez azér kissebbfajta erőmű kell, hogy szépen menjem. Na de mára ennyi elég volt a gameből, inkább térjünk át a valóságba.

Itt nálunk elég sok a hozzá nem értő koponya (sajna), most erről eszembe jutott, hogy pár éve volt valami futamösszefoglaló (olyan '96 körül), pace lapnál járunk, jön a starting grid, és a fazon bevágja (idézés féle): "hogy az évek óta a NASCAR 500-ban versenyző Darrell Waltrip megszerezte karrierje első pole-ját". Hát ha a fazon a USA-ban lett volna minimum kivágják pár mérföldre, aki ilyen bunkóságokat mond Jaws-ról (mellette 84 win ...)

Más: eddig senki nem válaszolt Dauby kérdésére, akkor én elkezdem. Mondjuk sokáig fog tartani, mert kevés pálya van, amit nem szeretek. Ilyen pl
a Magic Mile (Loudon), ahol Adam Petty és Kenny Jr. halt meg tavaly. Atlanta egy nagyon jó pálya, nemhiába benne volt Dale keze, amikor ujraépítették (9 win), Daytona az 500 miatt is előkelő helyen van, mellette a Brickyard is, ja és Martinsville (ezen a pályán nyomultam először progival), aztán Dega a sebesség miatt, Bristol pedig a "fastes half mile in the World", plussz még a Rock (Martin első győzelem miatt).

De ezek ellenére szerintem a legjobb pálya a "The Mekka of Motorsports" - azaz Charlotte Motor Speedway (nemrégóta Lowe's). Itt az év 300 napján van valami verseny. Ja és persze 3 nwc, +2 bgn verseny. Ezek közül valamelyikre elmenni maga a csúcs lenne, mondjuk a Coke 600-ra, vagy a The Winstonra.

Ja, bocs ha egy kicsit belemerültem, de hát ha valaki fanatikus....(ja és a truckokról, és a Busch-ról nem is szóltam)

Hétvégén is figyeljetek, köztük MARTINra (28 start - 20 top 10), és KING OF BRISTOL (RW)-ra!!!!

Hi

GO #2,6,17,97,99