YoungOld Creative Commons License 2001.03.22 0 0 423
Üdv mindenki!

Ez a honlap készítés nagyon jó ötlet. Van jópár cikkem, képem, mp3, etc. ami kell. A hivatalos albumok feltételéről annyit, hogy nem lehetne úgy megoldani, hogy nagy magyar mp3 honlapokra feltenni, és a KW honlapon meg csak belinkelni? Szerintem a warehouse csapata lehet, hogy örülne egy nagyobb mennyiségű mp3-nak, pláne, hogy 1 együttestől van, tehát gyűjtemény szintű. Nekik pl. rengeteg egyéb mp3-aik is vannak, el tudják talán helyezni ezt is, meg nekik is jó, ha van anyag. (Aztán lehet, hogy hülyeséget mondtam, de talán így megoldható, nem?)
A honlapba én is szívesen beszállnék, bár nem értek a szakmai részéhez, de anyaggal, ötlettel, egyéb bármivel szívesen.
Valaki itt írta a Ralf & Florianról, hogy olyan, mint a Kraftwerk 1 és 2, csak "Kraftwerkebb". SZVSZ max annyiban hasonlít, hogy mindhárom krautrock. De a Ralf & Florian sokkal hallgatósabb, táncosabb. A KW 1 és 2 inkább elmélyültebb, öncélúbb. (bár ez magánvélemény)
LoviGabi! Köszönöm az eddigi zenéket, a nagyját le is kapartam. Viszont érdekelne, lesz-e még. Jó lenne tudnom, mert nekem elég nehezen oldható meg a CD írás (2 gigás vinyó, nuku CD író, elég drágán írnak a környezetemben, macerás is.) Szóval ha van, akkor úgy kalkulálok a továbbiakban, ha nem, akkor meg úgy. Elég nehéz így gazdálkodni, hogy nem tudja az ember előre. Tehát megköszönném, ha leírnád, lesz-e még. Hála!

YoungOld