répatorta Creative Commons License 2001.03.22 0 0 18
Üdv. Vikmail!

Úgy látom megváltozott a hangnem. Emlékezz csak vissza egy évvel ezelöttre. Nem mi kezdtük! Mi megadtuk az esélyt, hiszen mi szavaztuk meg. Agresszívan és ellentmondást nem tűrően tettétek dolgotokat. Mi lett a vége? BUKTA! Emellett kárt okozott a müködésetek. Sikerült megfosztanotok a pártot attól a minimális sajtókapcsolattól, amellyel rendelkezett, elüldözvén azt, aki sok éven keresztül ezen dolgozott. A ti munkásságotok csúcsa az elnök áprilisi névváltoztatásbejelentése volt a Nemzetben. Ennyi! Kinek használt ez? Ez a kommunikáció? Nem hiszem. A Szociális Alkotmány sem különbözik ettől. Ellentmondásokkal teli és mindenféle marxizmust nélkülöz. Az, hogy “a benzin árát csökkenteni kell 40 forinttal”, az nem marxizmus, csupán egy ötlet. A “társadalmi megállapodás” is hasonló. Kivel? Hogyan? Miért?
Amikor még EU tanulmányokat folytattam, akkor azt tanultam, hogy az EU-nak 4 alappillére van. 1.) az áru 2.)a munkaerő 3.) a tőke 4.) és a szolgáltatás szabad áramlása. Melyiket lehet ebből “szocializálni”? Vagy nem ez a Szociális Európa? Ha nem ez, akkor mi?
Tisztában vagyok azzal, hogy kellett a pártban egy samesz, aki saját ötletek nélkül, ugyanakkor karrierista törekvésekkel tele, örült annak, hogy valaki dolgozik helyette. A pofáraesés akkor következett be, amikor kiderült, hogy a párttagok nem akarják. Ha pedig valamit a párttagok nagyon nem akarnak, az az erölködő “funkcik” “mézesbödöntől” való eltávolodását (vagy eltávolítását) jelenti. Ez pedig egy évi közel 80 milliós “bödön”, melyből a “szakértőknek” is csurran-cseppen.
Most is betlire megy a játék. Elég legyen annyi, hogy az EU Parlamentben ma 3% a belépési határ, mely 2 képviselőt jelent. Miért is kívánja a párt vezetése az EU csatlakozást ilyen hirtelen? Kinek az érdeke?
A nagy kommunikációs munkában csupán ezt nem gondoltátok végig. Ehhez kell józan ész és kreativitás, nem a PAP-hoz! A PAP-hoz elég egy hirdetőtábla és két aktivista. Nem beszélve, hogy ha mindezt “helyi ügyek”-nek hívuk, akkor a Mari néni is megérti.
Egy biztos. Zinner távozása után volt durván 6 hónapotok “kommunikálni”. Július óta se kép, se hang a pártról. A hat hónap alatt annyit nem értetek el, hogy az elnök megjelenjen bármelyik TV-ben. Volt aki ezt a kisujjából legalább havonta egyszer kirázta.
Ezeket kellene végiggondolni, és nem azt vizsgálni, hogy ki kire haragszik.

Üdv. Vásárhelyi

Előzmény: vikmail (17)