zépé,
először is bocsi, ha vmivel megsértettelek volna, én igenis tisztellek azért, hogy kijársz Fradi-meccsre, és szurkolsz a csapatnak. Nem ezzel van a bajom. De látom Te sem értesz meg engem. Én azt szeretném, hogy a kapu mögött jöjjön létre egy olyan tábor, ami képes szinvonalasan végigszurkolni egy meccset! Ehhez nem az kell, hogy félmeztelenre vetkőzz, és nem is mondom, hogy nem kiálthatsz Hajrá Fradit egy helyzet után (ehhez egyébként sem lenne semmi jogom). Nem ezzel van a gond. Mindössze annyi lenne a vágyam, hogy ne kánonba énekeljünk és lehetőleg hangosan (és sokan)!!
Azt mondod, hogy unalmassá tud válni egy dal, ha sokáig éneklik. Láttad a Galata-Milan meccset? A törökök vagy 5-10 percig énekelték a legtöbb dalukat, és én egy cseppet sem untam (még a TV előtt ülve sem). Ha nem halkul el, igenis jo egy hosszú ének (persze csak ha nem maga a dal szar).
"rengeteg olyan ember van aki fradista múltja alapján jóval több joggal szabhatna feltételeket mint te vagy én, és félő, hogy ezek alapján te is a kirekesztettek táborába kerülnél."
Tény, hogy koromból adódoan bizonyára nem éltem át annyi mindent zöld-fehérben, mint pl Te. De ez nem azt jelenti, hogy nem tennék meg mindent a csapatért, ne szurkolnék végig minden meccset! Nem hinném, hogy itt most a kornak sok szerepe lenne. De az is tény, hogy én azt az ominózus mondatomat elég rosszul fogalmaztam meg.Nem azt akartam mondani, hogy bárkit ki kéne zárni bárhonnan. De, aki már beáll a táborba, az szurkoljon!!!!
Hajrá FRADI!!!!!