geszthi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 40
Nem gondolod, hogy a zsidók hasonló viselkedése vezetett a Holocausthoz??

No igy szokott a dolog kezdodni. Erdekes, hogy ezt a mondatot nem hallom toled, mondjuk Trianon kapcsan, hogy hat a magyarok viselkedese (minek leptunk be az I.VHba, mennyire torodtunk a totokkal, romanokkal stb a monarchiaban).... Ah nem ott ilyen meg veletlenul sem jon elo.
Bezzeg x millio ember kiirtasaban, mar mindjart elojon, hogy ha talan maskepp viselkednek akkor ez nem kovetkezik be. No akkor tedd csak ezt a kerdest fel a nemetekkel kapcsolatban is, pedig oket nem irtottak tervszeruen (elotte miert nem volt baja a nemettekkel senkinek. Legalabbis ilyen merteku, es kovetkezmenyu), aztan gondolkodj egy kicsit a topikodon...

Ott csak a te hazaáruló SZDSZ-es elvtársaid szoktak árulkodni, nem mi, magyarok.
Mondjuk nem is vartam el toled, hogy ertsd ebbol a mondatbol is szarkasztikus hangvetelt...
(talan ha egy pedat ha lehetne a hazaarulasra Brusszellel kapcsolatban, hogy tudjam mar mi minosul annak a jobboldal ilyen csodas peldanya altal eldontve, mint te...)

Mellesleg jo ez az allando hazaarulozasod...amint egy allitolagos igaz magyar hazafi aki a nemet(szarmazasu) okan itt panaszkodik a nemetek serelme miatt a nemet mediaban tapasztalt dolgok miatt es nem ott, nemetben.
Ja....

Előzmény: Valacchi (38)