Valacchi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 38
Tipikus SZDSZ-es egyenszöveg. Igen, ha ír lennék, akkor azért reklamálnék, hogy miért álítják be terroristának az íreket. De mivel nem vagyok ír, így az ír kérdés sem igazán érdekel. Annál inkább érdekel az, hogy a németekkel mi történik, ugyanis van “némi” közöm Németországhoz. Mondjuk úgy, hogy a rokonságomból jónéhány embert kipateroltak az elvtársaid. Többen odavesztek az úton. Ezért várom – várjuk! – el a német médiától, hogy róluk is emlékezzen meg, ne csak a zsidókról.

Talan nem kellene elfeledni az ok okozati dolgokat. Elotte vajh miert nem voltak europaszerte olyan dolgok veluk kapcsolatban?
Szerintem eppen ezert van a nemet mediaban ez az arany. Ok tudjak mi vezetett ehhez, es nem akarjak megint elkovetni, elfeledni.

Pedig csak az ellenkező hatást érik el… Éppen ez a túlzott emlékezés és emlékeztetés vezethet el egy új robbanáshoz, amikor az embereknek elege lesz abból, hogy a közszolgálatin egymást érik a Holocaust-filmek, elegük lesz abból, hogy a zsidók megint dollármilliárdokra perlik a német vállalatokat, elegük lesz abból, hogy magukat Bűnös Nemzetnek kell tekinteniük. Nem gondolod, hogy a zsidók hasonló viselkedése vezetett a Holocausthoz??

Persze ez szvsz, lehet tenyleg reklamalni kellene Brusszelben emiatt!

Ott csak a te hazaáruló SZDSZ-es elvtársaid szoktak árulkodni, nem mi, magyarok.

Előzmény: geszthi (37)