geszthi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 37
"Ha a németek szenvedéseivel ugyanannyit foglalkozna a német közszolgálati televízió, mint a Holokauszttal, akkor én sem reklamálnék."

Es most ez neked miert baj? Ott elsz? Ha nem akkor mi bajod vele, hogy ok otthon mit csinalnak a TVkben. (engem meg az zavar, hogy az angol mediaban allandoan arrol van/volt szo, hogy ok milyen szuperek, hogy gyoztek a 2.VHban, de szinte semmi, hogy ok milyen bunoket kovettek el a gyarmataikon evszazadokon keresztul. Kovetelem mondjon le a teljes angol media! Elkepeszto, hogy allandoan a bunos nemetekrol van szo, es semmi az angolokrol! Arrol mar nem is beszelve, hogy allandoan a gonosz ir terroristak, de semmi vagy alig arrol, hogy ok mit muveltek az irekkel evszazadokon keresztul. No ez szatirikus megjegyzes lett volna, mielott nekem josz, hogy tamogatom a terroristakat)

Vagy kellett megint egy tema, hogy belekeverd megint a zsidokat/holokausztot?
Gondolom azt te sem gondolod, hogy most a zsidok megszalltak a teljes nemet mediat, es szegeny nemeteket elnyomjak...mert valahogy igy kezdodott annak idejen is...aztan eppen annak(meg nehany mas aprosagnak amit az europai "turista latogatasaikon" csinaltak) lett kovetkezmenye az amit most kifogasolsz.

Talan nem kellene elfeledni az ok okozati dolgokat. Elotte vajh miert nem voltak europaszerte olyan dolgok veluk kapcsolatban?
Szerintem eppen ezert van a nemet mediaban ez az arany. Ok tudjak mi vezetett ehhez, es nem akarjak megint elkovetni, elfeledni. Persze ez szvsz, lehet tenyleg reklamalni kellene Brusszelben emiatt!

Előzmény: Valacchi (8)