Mondtam már, hogy maguk a fórumok, jellegüknél tekintve, teljesen mások, ezért van belőlük annyi. Ez a T.Szerk. egy speciális fórum, az itteni topikokból kell a moderátoroknak és a szerkesztőknek megkapni azt az információt, ami a munkájukkal kapcsolatos - pld. ez vagy az rosszul müx, emilt kell módosítani, hülye a moderátor, rohadt dög a cenzor, kifejezetten egy-egy ismert moderátorral akar valaki beszélgetni (nem a sörözésről :))) olyan kérdésekről, amiket nem ért, amiről tájékoztatást kér. A törölt hozzászólások (amiket direkt megnéztem) viszont már nem erről szóltak, tipikus hülyéskedés, szórakozás volt, játékos majd egyre durvább csesztetésbe mentek át, szóval, mindazt jelentették, amit off-nak szoktunk nevezni.
Másutt semmi baj nem lett volna velük,
itt az alaprendeltetést zavarták - találtam olyan beszólást is, hogy "mivel ez a topik már úgyis off, pakoljátok át..." ide vagy oda.
Mondtam már, hogy nincs technikai lehetőség hozzászólás átpakolására, majd meg kell kérdezni a Keki - Pozsi párost, hogy a majdani szoftban ezt meg tudják-e oldani, illetve meg kell beszélni, hogy ez kell-e egyáltalán?
Egyébként nagyon sok ötlet lehet még, de csak azt kérdezném, hogy ki fogja ezeket megvalósítani és főleg ki fogja ezt csinálni? Mármint a sok topikon végigmászni és az offokat valahová kigyűjteni... Tudod te egyáltalán, hogy milyen nagyságrendről lehet szó?!