Thoughts Creative Commons License 2001.03.20 0 0 248
Kedves oncogito!

Igyekezin fogok, hozzájutni ahhoz a könyvhöz, de megkérnélek, hogy legalább nagyjából oszd meg velünk miről szól!!!
Kutyaiskolán vettem részt. Egyáltalán nem arról szólt, hogy az állatoknak beszédközpontjuk van...

Ha tudatosságról beszélünk, akkor csak az emberi tudatossághoz viszonyíthatunk!!! (Onnan vezethetjük le azt is, hogy pl. az emberszabásúak és a delfinek tudatosak...)

Bizonyos problémák megoldása egyáltalán nem jelenit azon problémák tudatos megoldását!!! Roppantul sok problémát oldasz meg Te is nap mint nap tudattalanul, és amíg ennek az ellenkezőjéről meg nem győzöl, kérlek, ne kezeld ennyire természetesnek az állatok tudatosságát!!!

A méhek beszéde is bizonyos komunikáció amelyek létét egyáltalán nem kérdőjeleztem, mindemellett tartom, hogy egyáltalán nem tudnak róla, hogy miért táncolnak!!! Csak csinálják! (Te sem biztos, hogy minden problémamegoldásod okát tudod! Ha elgondolkozol MINDENEN, amit csinálsz ember lévén persze, könnyen a dolgok végére jutsz, de az állatok erre több okból képtelenek...)
A delfinek komunikációs képességeit szintén nem kérdőjeleztem. De ne felejtsük el, hogy arányaiban még az emberénél is nagyobb az agytérfogatuk!!!
Halak beszédéről még nem hallottam... (Beszédről, azaz a gondolatok tudatos megosztásáról biztos nincs szó!)

Kár, hogy nem akarod tesztelni a kutyáid... (-;
Egyébként van egy rakás jellemzője az alvásnak az agy állapotán kívül (persze abból kifolyólag), amit a kutyák észrevehetnek, míg az emberek nem biztos...

Előzmény: oncogito (247)