Trebitsch Creative Commons License 2001.03.20 0 0 35
Dear Cifu,

"Miért szereted te a Titánium dobos pisztolyt? Igaz, hogy könnyű meg kicsi, de épp ez a baj sokak szerint. Még 38-asban is nagyokat rugdalódzik, .357-esben meg... :))) "

Hát hogy szeretem, az költői túlzás - ámbár plátói szerelem is van... Szeretném, maradjunk annyiban. Ha lehetne önvédelmi engedélyem.
Egyébként azért, mert vonzódom a csúcstechnológiához, mélységesen tisztelni tudom a mérnöki teljesítményt - és ez a kis S&W ez biza _a_ csúcsrevolver manapság.
Önvédelemre pedig azért tartom ideálisnak, mert mindennél fontosabb az, hogy a stukker nálad legyen. Hiába van otthon 5 Kalasnyikov meg 3 Desszert Sas, ha nincs nálad, amikor kéne... Ez a kis aranyos meg 320 gramm (!) üresen, teli tárral is 400 gramm alatt marad. Elfér zsebben, vagy a legegyszerűbb kis övön belüli tokban, és egy nagyobb kulccsomó nehezebb... tehát ezt nem fogom lustaságból otthon hagyni. A teljesítménye pont megfelelő, és önvédelemre bőven elég az a 4-5 lőszer. Ha annál több kellene, az már a második ukrán front, esetleg a szerb deszant, és akkor úgyis megette a fene. :)
(Azért mondok 4-5 lőszert, mert revolvereknél az első lehet gáztöltény is, és én úgy hordanám. Kutya, stb. Ámbár létezik gyorstöltő is, még öttel...)
A visszarúgás tényleg brutális, nehezen kontrollálható a fegyver - viszont én eddig is sokat gyakoroltam, és ezután is ez a szándékom. Az a legkevesebb...

Előzmény: Cifu (31)