igazi hős Creative Commons License 2001.03.20 0 0 44
Macika!
ez a "XXI. századi vakvágány" elég húzos: párezer éve létező "egynemű szerelmet" nem kellene a legújabb jelenkor egy (múló) betegségének/perverziójának tekinteni.
OFF
Az én fiam még csak 4 éves, de közvetve már kap némi "hetero nevelést", hiszen én is azt szeretném ha ilyen irányultságú lenne, de ettől még nem lehet egy gyerek előtt semmit letagadni. (Habár nyilván lágyítani kell a tényeken, valószínűleg a legrosszabb egy iskolás gyereket "ezek rohadt buzik" jellegű kijelentésekkel terhelni, de a túlzottan kozmetikázott valóság is hamar visszaüt, mert jobb esetben nyíltabb, rossz esetben primitívebb szülők hasonkorú gyermekei úgyis behozzák a témát a gyerek látókörébe.)
Az én fiam tudja -nem technikai részletességgel, de nagyjából- hogy hogyan lesz a baba, ezentúl nem is érdekli a téma, majd kamaszkorában :-)))
ON
Nekem is hiányoznak a "klasszikus" szexfilmek a HBOból, de mitha a német sky csatornákon is csökkent volna az arány. (Emlékszem a kollégiumi időkre, szombat éjjel 4 csatornán dugtak egyszerre -mennyit röhögtünk rajta-, most meg 4 sci-fi/horror között válogathatok, holott Diablo közben horrort "háttértévézni" finoman szólva is neurotikus dolog.)
Előzmény: Macika (35)