net-boy Creative Commons License 2001.03.19 0 0 5
Nem most vettem eszre csak most teszem (itt) szova!

Lujza:

Epp ez az amit ketsegbe vonok.
Inkabb azt latom, hogy csak szemet van a piacon es a fogyasztonak nincs lehetosege valasztani.
A muiszaki cikkek teren meg is ertenem a dolgot hiszen az atlagember ilyen tekintetben mondjuk igy: alulkepzett de az elemiszer- es ruhaipar teruleten azert kell hogy letezzen egy also igenyszint az atlagemberben is. Bar a ruhazat tekinteteben azert nem olyan rossz a helyzet. Az elemiszereknel viszont nem letezik, hogy a 200 forintos parizsi osszetevojen nem gondolkodik el a fogyaszto, hogy ha ez tokkal-vonoval (kisker arres, szallitas, energia, alapanyag, munkaero, stb.) 200 Ft per kilogramm akkor vajon mi lehet benne?

A tradiciokkal biro termekek minosege is hanyatlasnak indult (ez szerintem viszont mar azert van mert piacon akarnak maradni, (itt igazad van)).

A minosegigeny hianya nem lehet ok, hiszen azert az emberek (osszessegeben) nem szegenyek. Ha igy lenne akkor a gepjarmupark sem cserelodott volna ki az elmult par evben. Viszont ha ma korulnezek akkor budapest utcain latvanyossagszamba (inkabb ritkasagszamba) megy egy-egy barkas vagy wartburg.
A 2 millios autora van penz csak a jo minosegu elelmiszerre es ruhazati cikkre, minosegi kiszolgalasra nincs? Nem hinnem..



Előzmény: Gai-luron (3)