net-boy Creative Commons License 2001.03.18 0 0 topiknyitó
Osszessegeben azt tapasztalom hogy mind a muszaki mind az elemiszeripari termekek minosege kritikan alulira sullyedt!
Ketsegtelen, hogy a piaci verseny general olyan helyzeteket, hogy azt a minoseg sinyli meg de nem tudom elhinni, hogy hovatovabb mindennek sz.rnak kell lennie. Nem tudom elhinni, hogy az emberekben nincs igeny a jobbra a minosegibb termekekre.

A felvagottakat, voroshusarukat televagjak szojaval (azert olyan iztelen es gumiszeru), a rama, liga, delma s egyeb novenyi eredetu zsirok a tegnapi ipari margarin merteket sem utik meg.
A cipoipar (arszinttol fuggetlenul) ontja a silany egyszer-hasznalatos szemetet, a muszaki cikkek javanal a kulcsin hivatott eltakarni a belbecs hianyossagait, a (valaha jobb napokat latott) kisvendeglokben a foltos koszos asztalteritore izetlen, esetenkent szenne egetett hus, kenyerbol es paprikabol keszult vagdalt, vizizu vagy elsozott leves, fuszertol es hozzavaloktol tobbe vagy kevesbe mentes etek kerul sok esetben felhaboritoan magas aron!

Hat lehet ezt? En ahol csak komolyabb visszassagot tapasztalok azonnal a vasarlok konyvet kerem (ahol kiemelkedoen jo a kiszolgalas ott is) s megirom tapasztalataimat de ugy erzem a velemenyem semmit nem valtoztat a kialakult helyzeten. En hiaba nem megyek oda vasarolni ahol atvagtak, becsaptak, szemtelenul, flegman, lekezeloen bantak velem de nem valtozik semmi mert az emberek osszessegeben igenytelenek s megelegszenek a silannyal, az alig tobb mint semmivel.
Ti mit tesztek azert hogy minosegi termekekben es kiszolgalasban legyen reszetek?