sixx69 Creative Commons License 2001.03.13 0 0 2720
Forrás: NS Online

Amit már jó ideje rebesgettek, az kedd estére valósággá vált. Délután kezdte ülését a DVSC Futballszervező Rt. tulajdonosi köre, majd tárgyalt Komjáti András vezetőedzővel is. Az éjszakába nyúló megbeszélés egyik eredménye az lett, hogy a Debrecen és az edző közös megegyezéssel szerződést bontott.

A tárgyalás után az érthetően nem boldog Komjáti András röviden nyilatkozott lapunknak.

- Melyik érzés erősebb önben: a csalódottság vagy a megkönnyebbülés?

- Egyelőre csak kavarognak bennem az érzelmek, így nehezen tudnám megfogalmazni mindazt, ami bennem dúl. Természetesen az említett két érzés az, amely szinte másodpercenként váltakozva uralkodik el rajtam.

- Ezt a döntést várta?

- Meglepetés biztosan nem ért. Benne volt már az edzőváltás a levegőben, és lényegében úgy készültem, hogy ez kedd este megtörténik. Talán mondanom sem kell, hallatlanul bánt, hogy így alakultak az események, hiszen sok van még hátra a bajnokságból.

- Érzése szerint követett el hibákat munkája során?

- Kicsit közhelyszerűen hangzik az, amit mondok ez ügyben, de az, aki dolgozik, nyilván hibázik is, tehát a kérdésére nem válaszolhatok nemmel. A legtöbb szemrehányást azért tehetem magamnak, mert miután nyilvánvaló lett számomra, hogy a játékoskeret nincs szinkronban a célokkal, nem harcoltam sokkal keményebben az erősítésért.

- Ezek szerint a vezetőké a felelősség zöme a csapat gyenge szerepléséért?

- Maradjunk annyiban, hogy a felelősség közös.

- A válás körülményeiről vita nélkül meg tudott egyezni?

- Igen, minden ilyenkor szokásos kérdésben pillanatok alatt megállapodtunk. Tehát a válásunk korrekt körülmények között zajlik majd le. Szerdán elköszönök a csapattól, és ezzel véget is ér a munkám Debrecenben.

Na innentol kezdve valoban hivatalos...