Axl Creative Commons License 2001.03.13 0 0 182
Karesz!

Ok, Illést nem gondoltam komolyan. A 2. válogatottam az igazi, azt írtam, miután átnéztem az elsőt. Illést zárójeélbe tettem, talán csak azért, hogy Bicskei öröme meglegyen. Vele kapcsolatban biztos, hogy igazad volt, akkor már inkább Dvéri, Miriuta, Vincze O. v. bárki más.
Illés egy szar.

Mátyusra rá lehet fogni, hogy favágó, de jelenleg nincs nála jobb. Jól szerel, ügyesen fejel, nem lassú (mint Sebők...). És ráadásulk Fradista volt. :)

Sebőköt azért írtam, mert jelenleg nem kátok senkit, aki jobban ellátná a feladatot. Juhár?
Nem hiszem, bár lehet, hogy valamivel jobb Sebőknél.

Hrutka pedig egyáltalán nem béna. A legjobb magyar hátvéd, legalábbis az egyik legjobb. Persze, még bele kell lendülnie a játékba. Láttad a románok elleni szabadrúgásgólját???
Idézd fel magadban, talán akkor majd nem írsz ekkora hülyeséget.

Na végre Lisztes jön. Szerintem a magyar válogatott egyik legjobbja. A jordánok ellen is lőtt egy kapufát, a többiekhez képest jól játszott. Jól lő és jól szervezi a játékot.

Horváth Feri a legjobb magyar csatár. Ne nevettess, egyszerűen nics jobb nála. Láttad te az OLASZ VÁLOGATOTT ELLENI MECCSET???? Vagy nekes az olaszok nem eléggé komoly csapat? (??????)

Ellég sokan játszottak az általam legjobbnak tarott csapatból, és a döntetlen fantasztikusan jó eredmény. A Jordánia ellen elszenvedett egy-egyből túl súlyos következtetéseket vontál le.

Egyébként nézzük a te csapatod!
Tudom, hogy kiket fogsz berakni. Pl. Juhár, Sowumni. Utóbbiról az a véleményem, hogy bár jó fizikai adottságokkal rendelkezik, túl lassú, és nem tud mit kezdeni a labdával.

Na ennyi Axl