praclee Creative Commons License 2001.03.13 0 0 9315
jaaj vki segítsen már Lee-t védeni!!:-)))

"hogy ennyire fontos faktor vagyok az eletedben."
de bizony...):-))

"B.L.-re visszaterve: amiben szamomra vitathatatlanul nagyot dobott: a harcmuveszeteket filmvaszonra vitte. (OK, nyilvan Amerikaban egy alkalmi munkabol tengodo, a nyelvet epphogy beszelo kinai (barmilyen nacio, termeszetesen) nyilvan BARMIT elvallal, hogy rizst tudjon az arcaba tenni naponta). Neki jol jott, hogy az epizodszerepeire raharapott a showbiz, es penzt lattak benne. Ez egyszersmind TENYLEG segitette a hm-ek nepszerusiteset..."

hmmm... ő nem amerikában kezdett filme t frgatni!!Először még a hazájában csak összeveszett a produszerrel meg minden problémája volt és elment.Az amcsik meg felfigyeltek rá.
Wazull

"Szerintem: Ueshiba..."
Hogyha más szempontból nézzük akkor nekem is.
Nekem az aikido a kedvencem.

"Letaszitani? Megis honnan?????"
Hát a nagypublikumról.Mert átadt a tudását.Tudni kell hogy akkor még csak az arra méltó személyek adthatták át a tudást!Lee meg megszegte a törvényt és mindenkinek tanította.
Viszont megtiltotta hogy a jeet kune do-t vkinek is tovább adják.Nagyon kevesen tanulták meg jól.És nekem az szúr szemet hogy Rober Lion-s is el akarja adni meg még nem tom ki.Amikor nem is lehetne.Egyáltalán honnan tanulták meg??

"vilagot SAJNOS tenyleg a penz mozgatja"
De zet nem is olvastam.Ezt mondták.De csak
magánba.Tehát ezt nem a pénz mozgatja.

Előzmény: Wazull (9278)