DLala Creative Commons License 2001.03.12 0 0 9252
Unsui,
Több, mint 12 órányi videoanyag keletkezett és többszáz fotó. Ezek rendszerezése eltart egy ideig, de természetesen ahogy készen lesz belole valami, meg lehet nézni. Bármikor szívesen vállalok egy bemutatóval egybekötött eloadást, csak szóljatok elore, hogy ráérjek.

Anybody else?
(Bocsi, de egy hete angolul létezem)

Tapasztalatokról csak annyit, hogy ilyen mennyiségu mestert (7. Dan + ) egyben még sohasem lehetett látni, pláne kommunikálni velük. Nagy részükkel sikerült személyesen is kontaktust teremteni és nyugodtan mondhatom, a többségük nagyon aranyos és közvetlen ember, ugyanakkor rendkívül udvarias (európaiak-amerikaiak-ázsiaiak egyaránt, az oroszok a negatív példa egyedül). Mint szervezonek rengeteg feladatot kellett megoldanom és ennek során tapasztalhattam, milyenek az edzotermen kívül.

Azt hiszem sikerült feltöltodnöm egy kis idore...

Egy kis oldalvágás a konkurenciának:
Voltak a szemináriumon más TKD szervezetbol, olyanok, akik az ITF-hez kívánnak csatlakozni. Miért? Elmondták, hogy bejárták a világot, de sehol nem találtak használható Taekwon-Do-t, csak az ITF-et. Ok harcmuvészetet szeretnének tanulni és nem elégszenek meg az olimpiai bohóckodással (a ruhájukon ott volt az olimpiai jelvény...). Tátott szájjal bámulták az alapítót.
Van tehát áramlás a szervezetek között. Az ITF-be azok tartanak, akik tanulni szeretnének, a másik irányba azok, akiket a pénz, a külsoségek és a személyi ambíciók vezetnek.

Az egyik mester (Phap Lu 7. Dan) ezt írta a könyvembe:
/krixkrax/
Azt jelenti Original Taekwon-Do.

Előzmény: Unsui (9213)