Glück Creative Commons License 2001.03.09 0 0 68
Kedves Cukkanyó!
Kedves Mindenki!
Még csak negyedik éve, hogy építtettem a XVII. Kerületben egy családi házat, de én otthonomnak érzem.
Van gond is és ha azt szóvá teszem, azt a jobbítás szándékával teszem. Gondolom mások is így vannak.
Azt nem tudom, hogy ez a terület Rákosliget vagy Rákoscsaba-Újtelep-e, de ez nem a leglényegesebb. A Naplás úttól nyugati, az Ananásztól délre, két jászsági utcával határolt területen élünk.
A Tesco épül, mai értesülésem szerint szeptemberben nyilik.Kivülről nézve:a földmunka és alapközművek készek, a közlekedési kapcsolatok megoldatlansága lehet aggályos.
A Flamingónál nem hiszem, hogy a műszaki alapozással lenne baj, a pillér és sávalapokatat késznek láttam, a közművek egy része is elkészült, sőt egy váz vb.szerkezet is áll. Azt hiszem a pénzügyi megalapozottsággal van nagyobb baj, pláne hogy a Pm.Hiv kilépéssel és perrel fenyeget.
Valami intenziven sáros földmunkát az uszodához vezető út mellett a mult héten elkezdtek, de lehet hogy az egy garázs-sor lesz?
A „Bakancsos”-ra vezető út borzalmas állapotát a helyi lap olvasói rovatában én is szóvá tettem, amire a lapban válaszolt is az „illetékes”, azzal, hogy májusra rend lesz (mármint tavaly májusra!) Most aztán rosszabb a megközelíthetőség mint régebben és főleg balaeset-veszélyes.

Nemrég elmentem a Sz.E. könyvtár kerületi egyik könyvtárába (úgy tudom 3 van), a Péceli utra. Nagyon kellemesen csalódtam! Nagyon türelmes, segítőkész hölgyek dolgoznak ott, amiért csak köszönet illetheti Őket.

A Naplás úti felhagyott bányák rekultivációjával egy nagyon lelkes úr egyik helyi lapban nagyon alaposan foglalkozott, de az utóbbi hónapokban nem találkoztam ezzel a kiadvánnyal. Tud Valaki segíteni, hogyan tudnám megtalálni ezt az urat? (Ha személyes adatot tud valaki, kérem e-mailben röptetni).
Megegyszer köszönet a „topic” (randa szó) nyitásáért !
Üdv : Glück!

Előzmény: cukkanyó (61)