banjus Creative Commons License 2001.03.07 0 0 338
Szia Jung!!!

ezennel mesélek Neked, meg az egyéb érdeklődőknek Gallyatetőről. Eddig ezt azért nem tettem meg, mert vasárnap hulla fáradtan értem haza, tegnap meg nyelvvizsgáztam, és előtte arra készültem.
Szóval mint már tavaly is, alig vártam a képzést. Sajna azonban nekem kicsit negativan indult a dolog, ugyanis indulás előtt a népstadionnál elcsórták a telefonomat., most meg már a diákomat sem találom:(((
Ami a képzést illeti, nem érzem igazán úgy, hogy bejött volna az az ötlet, hogy tereljük össze a kezdőket, meg a nem kezdőket, mert igy igaz, hogy megismertem néhány kezdőt, de nem volt időnk arra, hogy beszélgessünk. A programok tök jók voltak, leszámitva azt, hogy minden állandóan csúszott a megadotthoz képest. 4 csoport volt, állitólag nálunk voltak a legtöbben.
Tök jó volt az a része a dolognak, hogy minden témát párosával is feldolgoztunk, azaz mint egy jesivában tanulópárokat alakitottunk. Okosodtam is talán, de nem jutott arra igazán idő, hogy rendesen át lehessen beszélni a témákat. De ez már tavaly is igy ment. Amúgy tényleg jó volt, majd mesélek még, csak mostmár kezdek fáradni, kezdetnek meg ennyi is elég talán.
Jó éjt!!!

Banjus

Előzmény: jung (337)