Exile Creative Commons License 2001.03.05 0 0 1347
rég jártam erre... :)
szóval hogy hogy is jutottam arra az elhatározásra hogy megtanulok gitározni... kb. olyan 6-7 éve fordult meg először a fejemben hogy milyen jó is lenne gitározni, amikor a neten megtaláltam és leszedtem az ftp.nevada.edu-ról a teljes olga-t. akkoriban ez még nagy ritkaság volt, örültem is neki nagyon hogy meg volt majdnem az összes gitárkotta ami akkoriban érdekelt... meg volt néhány barátom akik tudtak gitározni, tőlük is tanultam ezt-azt, persze az alap akkordokat ekkor már mind tudtam a nevadás kottákból, csak éppen gitár alig volt még a kezemben :)) aztán sokáig csak kölcsön gitárokkal pötyögtem (fémhúrossal húrozott klasszikus, brrr...), mígnem végre valahára rászántam magam arra, hogy vegyek én is egy gitárt. ez egy washburn klón volt (lyon), és kb. 4 éve történt. nagyon örültem neki, hogy van végre saját gitárom, és innentől kezdve töretlenül fejlődök :))) de tényleg, szvsz iszonyatosan sokat jelent az, ha vki kezdő és van saját hangszere, és nem csak kölcsönkéreget, meg csak akkor tud gyakorolni ha éppen olyan helyen van ahol van gitár. én azután, hogy megvettem a gitáromat, a következő 2-3 hónapban többet fejlődtem mint az előző 1-2 évben, de ez nyilván természetes... aztán a többit már tudjátok, idén nyáron végre sikerült vennem egy telecaster-t, aztán azóta mégtöbbet játszok :) hivatásos, "képzett" gitártanárhoz még soha nem jártam eddig, mindig csak olyanok tanítgattak eddig akik jól játszottak, esetleg emelett vmi zenei suliba is jártak... meg nagyon sokat tanultam koncert bootleg-ekből, stones és ledzep főleg, ezek kimeríthetetlen források :)
Előzmény: SimA (1305)